FB-Timeline-Cover-Header#1

Welkom bij Dance2Experience.nl

Welkom bij Dance2Experience.nl

Het idee voor de website is geboren tijdens een Roadtrip van 3 vrienden door Europa.
Een trip langs o.a. Praag, Wenen, Boedapest, Zagreb, München en het Kroatisch eiland Pag.
Stuk voor stuk prachtige plaatsen op het Europese continent, elke plek heeft weer iets bijzonders.
 
Vooraf en tijdens de reis hebben we ter voorbereiding naar uitgaansgelegenheden gezocht. Veel sites gevonden, maar velen niet up to date. Tijdens dezen reis hebben we alles op de bonnefooi uitgezocht (hotel, nachtclubs en restaurants). Het vinden van uitgaangsgelegenheden viel ons best tegen, je gaat niet de eerste de beste club die je tegen komt in en wil op vakantie toch wel de goede nachtclubs vinden.
 
Ik zie ons nog na twee uur zwoegen in Boedapest op zoek naar de club die we van een website hadden geplukt. ‘’Nog heel even jongens nog twee straten verder en dan naar links en daar is het’’. Eenmaal de hoek om en nog steeds geen club gevonden. We wandelden nog steeds midden in een woonwijk. Er zit dan altijd 1 persoon in de groep die stronteigenwijs is en het niet wilt opgeven na 2 uur zoeken.
 
Dit gebeurd je dan één keer maar de volgende avond speel je op ‘’Safe’’ en dan zijn de minder geduldige mensen de baas. We zijn beland in een backpackcafé waar je een te gekke avond hebt met mensen uit de hele wereld, die je vervolgens ook nog eens de echte plekken laten zien.
 
We zijn bij locals op straat beland die lekker aan het chillen waren. Deze mensen vertelllen trots over relaxte en goede uitgaansgelegenheden waar je als toerist niet altijd terecht komt. Op deze manier is bij ons het idee ontstaan om daar in Nederland in ieder geval iets aan te doen. Allemaal leuk en aardig zo’n idee maar dat betekent nog lang niet dat je een website hebt.
 
Na veel werk te hebben verzet is het ons gelukt een site te bouwen waar je niet alleen een up to date overzicht hebt van nachtclubs in Europa, maar ook een uniek aanbod voor festivals in heel Europa kan bekijken.
 
Deze overzichten zijn up to date en sommige van deze clubs en festivals zullen we extra uitlichten. Deze hotspots vindt je op de page Places2Be en zijn dan ook echte aanraders.
 
De website heeft naast het uitlichten van clubs/festivals ook het doel om een mogelijkheid te bieden aan de bezoekers om ervaringen te delen. Geef een review en beoordeel deze plekken dan ook om een betrouwbaar beeld te schetsen voor anderen, hiermee houdt je elkaar op de hoogte.
 

Ten slotte zorgen we ervoor dat persoonlijke ervaringen van bloggers worden weergeven zodat zij jou net over de streep kunnen trekken of je twijfels kunnen wegnemen bij het wel of niet bezoeken van een festival, stad of club. Dance2Experience wil de bezoekers de unieke dance ervaring bieden in zowel het binnenland als buitenland. Wij staan dan ook altijd open voor vragen en of suggesties om uiteindelijk het platform te zijn voor de Dance Scene wereldwijd.
 
Namens Dance2Experience alvast bedankt voor je bezoek!
 
Wij blijven op de road.
Houd ons in de gaten!
 
 
Foto2#2

2 gedachten over “Welkom bij Dance2Experience.nl

    1. Ziet er mooi mannen dit hebben jullie goed gedaan. Hier gaan veel mensen wat aan hebben. Ik heb geen face book maar hoop dat jullie dit toch te lezen krijgen .
      Het is heel gaaf wat jullie gemaakt hebben. We wensen jullie veel succes.
      Groeten Mária .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>